Rezidential IMOB- Va oferim doar Apartamente Noi si Case Noi ce beneficiaza de Comision 0! 0734.050.550

Ideal Apartments

Amplasat in zona Titan-Ozana, intr-o zona noua in imediata apropiere a strazii Fetesti, cu acces rapid la bulevardul Theodor Pallady, care confera acces rapid catre arterele principale ale Capitalei, noul proiect Ideal Apartments dispune, pe langa pozitionarea excelenta, de o serie de facilitati concepute sa multumeasca pe deplin locatarii si ofera spre vanzare apartamente mari si spatioase la preturi imbatabile.

Locuintele din Ideal Apartments au fost gandite sa satisfaca toate exigentele viitorilor proprietari: compartimentarile sunt variate, spatiile sunt ample si luminoase proiectate intr-o maniera echilibrata pentru a intruni toate conditiile unui trai modern.

Apartamentele din Ideal Apartments se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile, contorizate separat, dispun de centrala proprie si calorifere din otel, usi interior de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta si parchet import, obiecte sanitare si mobilier in baie. Dezvoltatorul permite posibilitatea personalizarii apartamentului, de catre viitorul proprietar, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori de gresie, faianta, parchet si usi de interior. In pretul apartamentului este inclus, pe langa TVA si un loc de parcare.

Datorita locatiei deosebite si a finisajelor de calitate, datorita constructiei solide a imobilelor si prin locatia excelenta intr-o zona linistita, cu mult spatiu verde si cu acces direct spre artere importante ale Capitalei aceste apartamente sunt o alegere excelenta pentru rezidenta.

Calitatea deosebita a facilitatilor oferite de zona in care este amplasat transforma acest complex rezidential, Ideal Apartments, in solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze de avantajele orasului dar care vor sa evadeze din atmosfera unei metropole.

Apartamente disponibile:

- Apartament 2 camere 45 mp utili: pret de la 41.000 Euro TVA 5% si loc de parcare inclus

- Apartament 2 camere 56 mp utili: pret de la 51.500 Euro TVA 5% si loc de parcare inclus

- Apartament 2 camere 57 mp utili: pret de la 51.000 Euro TVA 5% si loc de parcare inclus

- Apartament 3 camere 67 mp utili: pret de la 61.000 Euro TVA 5% si loc de parcare inclus

- Apartament 3 camere 76 mp utili: pret de la 68.500 Euro TVA 5% si loc de parcare inclus

- Apartament 3 camere 83 mp utili: pret de la 71.500 Euro TVA 5% si loc de parcare inclus

Predarea apartamentelor se va face in iunie 2016. La semnarea precontractului se plateste 5% din valoarea apartamentului, urmand ca diferenta sa se achite la predare.

0745.056.841
0734.050.550
office@rezidentialimob.ro

Fotografii